Reacties van klanten en samenwerkingspartners

Onderstaande reacties geven een goede indruk wat het betekent om met mij samen te werken. Gedreven, nuchter, enthousiast, veelzijdig en geïnteresseerd zijn begrippen die op mij van toepassing zijn. Daarnaast beschik ik over ruime kennis en een waardevol netwerk in zowel de agrisector als de zorgsector.  

In de jaren dat wij samenwerkten in het Management Team van Rabobank West-Friesland heb ik haar altijd als bijzonder enthousiast, voortvarend en optimistisch ervaren. Mirjam is niet bang haar mening te geven, heeft oog voor de mensen om haar heen en is een uitstekende manager. Ook heeft ze echte passie voor het agrarische vak, gezonde voeding en neemt veel initiatieven op dat gebied. Een geboren netwerker, een aardige collega, een gepassioneerde doorzetter en keiharde werker. Met Mirjam in je bedrijf haal je een multitalent in huis!
 
Margaret Jong
Mirjam heb ik leren kennen als een oprechte, intrinsiek gedreven en prettige persoon om mee samen te werken. Ze heeft veel kennis van de landbouw, ons voedselsysteem en daaraan gekoppeld onze gezondheid (voeding als medicijn). Mirjam staat stevig met beide benen in de klei, heeft een nuchtere kijk op zaken en kan goed organiseren en presenteren. Heel leuk om mee samen te werken!
Mike Venekamp
Naast sociaal, grondig, kundig en zeer goed geïnformeerd ben je betrokken, visionair en erg fijn om mee te werken want afspraak is afspraak! Ik prijs me dan ook een mazzelaar dat ik met jou en vele anderen verder mag bouwen aan 🍀PLANTWAARDIG🍀 een uniek project dat in een haast circulair ecosysteem laat zien hoe onze voedselvoorziening er uit zou kunnen zien en tegelijkertijd een oplossing biedt voor de uitdagingen rond klimaatverandering.
André Schutte
De coaching door Mirjam heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Door een open en vertrouwelijke communicatiestijl creërt Mirjam een veilige basis voor een succesvol coachingstraject. Haar uitgesproken feedback in combinatie met haar gerichte vragen en uiteenlopende opdrachten hebben mij vele inzichten opgeleverd. Door haar creatieve ‘out of the box’- houding heeft ze mij vanuit verschillende, soms verrassende, perspectieven naar mijn gedrag in bepaalde situaties laten kijken. Dit heeft mij meer inzicht gegeven in de impact van mijn gedrag op mijn omgeving, maar ook in hoe ik met een andere benadering tot een ander resultaat kan komen. Zo heeft de coaching door Mirjam mijn zelfbewustheid en mijn persoonlijke effectiviteit verhoogd en mij gestimuleerd meer eigenaarschap te nemen voor het realiseren van mijn doelen
Anoniem
Ik heb Mirjam leren kennen als iemand met hart voor de duurzame landbouw en (daardoor) gezonde voeding. Afgelopen zomer heb ik met Mirjam samen gewerkt aan de ontwikkeling van het Nationaal Veldlab voor Regeneratieve Landbouw, één van de vele initiatieven waar Mirjam zich hard voor maakt. Mirjam is een aanpakker. Ze is doortastend en heeft een groot en relevant netwerk. Fijn om met Mirjam te werken!
Chris Karman
Ik ben 83 jaar en ik eet mijn hele leven al geen rauwkost. Wat kan een voedingsadvies voor mij betekenen? Mirjam heeft echt rekening gehouden met mijn voorkeuren. Ik at vooral veel koolhydraten en dat heb ik op advies van Mirjam deels vervangen door vis, kwark en fruit. Lekker als afwisseling en ik voel me er goed bij.
Aad Geerlofs
Mirjam is een gedreven, met veel kennis van zaken werkende, voedingsadviseur. Haar bevlogenheid over de vele positieve aspecten van bewust met voeding en drinken omgaan, is heel inspirerend. Ze heeft echt de tijd genomen om mijn situatie (ziekteperiode) te bekijken en is daarna met een uitvoerig en op maat gesneden voedingsadvies gekomen. Ik heb er veel baat bij; voel me fitter en gezonder!
Erwin Bak
Mirjam Bus is een pionier en koploper op het gebied van voeding en gezondheid. Ze weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is en heeft daar via studie en onderzoek praktische aanbevelingen voor ontwikkeld. Aanbevelingen voor partijen en personen die op het vlak van gezonde voeding de vanzelfsprekende keuze willen maken. Daarmee is zij binnen de community van de Transitiecoalitie Voedsel een belangrijke bron voor bedrijven, zorginstellingen en overheden.
Willem Lageweg
Directeur-Kwartiermaker Transitie Coalitie Voedsel