Gezonde voeding
Gezonde mensen

Ik geloof dat gezonde voeding bijdraagt aan de gezondheid, het welzijn en de vitaliteit van mensen. Ik help zorginstellingen bij het implementeren van een gezonde leefstijl in de organisatie. Van het opstellen van een voedingsbeleid en de levering van gezondheid bevorderende producten, tot en met de communicatiestrategie.    

Voeding als Medicijn

Met een korte workshop of een volledig ingerichte voedingsstrategie, help ik zorginstellingen om de voeding te optimaliseren voor hun bewoners.          Met als resultaat: blije, gezonde, vitale en betrokken bewoners die weten wat ze eten en wat het voor ze doet. 

Makkelijk

Met de voedsel top-10

Logisch

Producten uit de regio

Puur

Eten zonder chemicaliën

Workshop

In een workshop van een (halve) dag, leren personeelsleden of bewoners wat gezonde voeding is en welk effect voeding heeft op het voorkomen en terugdringen van chronische ziektes. 

Gezond en lekker

Voedingsbeleid

Heeft u nog geen voedingsbeleid binnen uw organisatie, of wordt het tijd deze aan te passen?  

regeneratieve voeding

Voeding die herstelt en ziektes voorkomt. Van een vitale bodem boordevol waardevolle nutriënten, zonder chemische toepassingen. Maar vooral lekker en gezond én uit de regio.  

Naast sociaal, grondig, kundig en zeer goed geïnformeerd ben je betrokken, visionair en erg fijn om mee te werken want afspraak is afspraak! Ik prijs me dan ook een mazzelaar dat ik met jou en vele anderen verder mag bouwen aan Plantwaardig, een uniek project dat in een haast circulair ecosysteem laat zien hoe onze voedselvoorziening er uit zou kunnen zien en tegelijkertijd een oplossing biedt voor de uitdagingen rond klimaatverandering.

André Schutte